Molenloop 25 mei 2024: Bert Buddingh’ memorial

 

OLC’93 organiseert samen met de Molenstichting Oude Hengel weer de jaarlijkse Molenloop. Op 25 mei is er dit keer een bijzondere editie want de Molenloop wordt opgedragen aan Bert Buddingh’: oud-lid van de Ootmarsumse Lopers Club en oud-huisarts uit Ootmarsum. Hij overleed in juni vorig jaar aan de gevolgen van kanker.
Om geld bijeen te vergaren voor onderzoek naar deze ziekte doet de familie Buddingh’ dit jaar in juni mee aan de Alpe d’HuZes. Lopend en fietsend kan deze Alpenreus in Frankrijk worden beklommen. De opbrengst van de Molenloop komt geheel ten goede aan Stichting Alpe d’HuZes.
De Molenloop heet dit keer dan ook de Bert Buddingh’ Memorial. U kunt tijdens de inschrijving een extra bijdrage geven voor dit goede doel.
Hardlopers en wandelaars kunnen kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 kilometer. De route loopt door de Ageler en Nutter Es met de Kuiperberg. Start en finish zijn bij de molen van Oude Hengel aan de Oldenzaalsestraat in Ootmarsum.
De start van de wandelaars voor beide afstanden is 13.30 uur en voor de hardlopers is de starttijd om 14.00 uur.
Opgave via het Opgaveformulier OLC’93  Auto’s kunnen parkeren op de Stadsweide aan de Oldenzaalsestraat. Fietsers kunnen hun rijwiel kwijt aan de Vinkenbek tegenover huisnr. 10 en 12.

Terug naar boven